О Ф Е Р Т А

за участие в Интернет-сайт на значимите български художествени галерии и творци

 art.domino.bg 

 

Уважаеми дами и господа,

Имаме удоволствието да Ви поканим за участие в уникален по рода си продукт, който осигурява пълно информационно представяне на значимите художествени галерии и творци в България. В него информацията е разпределена по теми – галерии, автори, творби, изложби, връзки към други сайтове, и ще бъде достъпна за обществено ползване  от инвеститори, граждани и интересуващи се учреждения.

Вид на участието:

Създаване на отделна страница  в сайт art.domino.bg за художника, която съдържа до една стандартна машинописна страница (1800 символа) текст - биографични данни, отзиви и референции, хронология на изложби и участия и др., снимка на артиста и негова експозиция от 30 творби.

Цена на пакета - 180 лв без ДДС.                

Участието Ви включва всички необходими обработки на предоставените от Вас снимки и текст (на хартиен или цифров носител), едногодишно присъствие в интернет и поддръжка (включително до пет пъти актуализация на данните Ви).

Публикуваните творби са достъпни от целия сайт и, ако са притежание на галерия, участваща в сайта и това е посочено от Вас - те се включват автоматично и към експозицията на тази галерия.

За всяка творба задължително се посочва име, година на създаване, материал / техника, размери (височина, ширина, дълбочина) и по желание - притежание, история на създаване или други кратки бележки.

Срокът за изработка се уточнява след изпращане на Вашата заявка.      

Плащането на дължимата сума може да се извършви по банков път по сметката на "Домино" ЕООД.

Възможно е разплащане на бартерна основа (срещу творба, по предварително договаряне).

Направете Вашата заявка на този електронен адрес или използвайте следните координати:

Издателска къща "ДОМИНО"

Стара Загора 6002

бул. "Княз Ал. Батенберг" 28

тел.  042265183,  042265173